Om Norwin

Norwin startet opp i Tønsberg 2003 og har etablert seg som en totalleverandør av vinduer og ytterdører. Vi tilbyr et stort produktspekter innen treverk, tre med aluminium, PVC og aluminiumprofiler. Vi levere også balkong og terrassedører med forskjellige åpningsmuligheter som for eksempel foldedører og heve/skyvedører.

Fabrikken vi importerer fra ligger i Litauen, og vi har jobbet med samme fabrikk i alle år. Alt salg fra denne fabrikken har vi enerett på i Norge.

Alle vinduer og dører vi leverer blir bestilt på mål, det vil si at her er nesten alt mulig. Dette er en fordel både ved restaurering og nybygging da man slipper å tilpasse seg standardmål for å få en god pris.

Vi bestreber oss på å være i forkant av den tekniske og arkitektoniske utvikling. Dette mener vi å klare ved samarbeid med bl.a. Enova, Norsk dør og vinduskontroll og arkitekter med erfaring både fra Riksantikvaren og utvikling av futuristisk design. Vårt salg og logistikk-kontor ligger ved hovedveien mellom Tønsberg og Horten, men vi leverer til hele Norge.

 Våre mål:

  • Være til å stole på
  • Kunne gi god faglig hjelp til våre kunder
  • Ha rasjonell drift å levere «mye for pengene»

Vår omsetning har økt hvert eneste år siden oppstart i 2003 selv med minimal markedsføring. Våre kunder er alt fra private som ønsker ett enkel vindu til store entreprenører. Vår største enkelleveranse til nå er vinduer og dører til Sørenga 4 i Oslo i 2013. Vår kunde her var AF Gruppen og omfattet aluminiumbekledde vinduer og dører til ca.120 leiligheter + barnehage etc. 

Vi har egen serviceavdeling som får regelmessig opplæring på fabrikken. Skulle noe gå galt, står vi klare til hjelpe.